Wil jij ook lekker in je vel zitten met body én mind?

Leer hoe je jouw lichaam en geest met elkaar verbindt en in balans brengt

Holistisch

Geen halfbakken informatie, geen ‘net niet’. Met aandacht voor body & mind naar de kern, naar de échte ik

Effectief

Geen trucjes, maar alle informatie en oefeningen die je nodig hebt om jouw eigen unieke manieren te ontdekken

Voordelig

Súúúúper veel informatie en oefeningen voor een heel aantrekkelijke prijs.

Lekker in je vel zitten, hoe doe je dat nou?

Kom met body én mind tot de kern

Je mag naar dat diepere niveau, naar je kern, de basis van wat en wie je bent. Zoekend naar wat bij jou past, wat jij voelt, wat jij denkt en wat jij wilt. Door met je kern contact te maken, ga je jezelf begrijpen en krijg je grip op je leven, de controle waar we allemaal zo ontzettend naar hunkeren.

Om bij die kern te komen heb je twee elementen nodig; je body én je mind, oftwel je lichaam en je geest. Door oog te hebben voor beide, door te luisteren naar beide, door te denken én te voelen, leer je jezelf op een hele andere manier kennen en dan kom je uit bij de ziel en je zielswaarden, oftewel jouw kern. 

Gevoel van meer regie
”In de reguliere GGZ miste ik iets, maar tot ik bij Shane kwam, wist ik niet wat precies. Mijn vorige behandelingen waren erg gericht op cognitie, terwijl ik juist problemen had met écht voelen. Door middel van de body-mind benadering heb ik geleerd hoe belangrijk het is om op een holistische wijze naar jezelf te kijken. Mijn lichaam heeft me zoveel te vertellen! Door die ontdekking heb ik ook het gevoel gekregen dat ik zelf de regie in handen heb. Het helpt mij om zowel mentaal als fysiek beter in mijn vel te zitten.” 
Elise ~ 21 jaar
Luister naar je lichaam
“De allerbelangrijkste les die ik geleerd heb van Shane is te luisteren met je lichaam. Omdat je lichaam en geest altijd met elkaar in verbinding staan zal je naar allebei moeten luisteren. De kunst voor mij is om in iedere situatie te voelen wat goed voor me is. Vaak in mijn leven weet mijn lichaam eerder wat goed voor me is dan mijn geest. Wanneer ik naar mijn lichaam luister en daarop ga reflecteren, merk ik soms dat ik niet de goede weg in ben geslagen voor mezelf, waardoor het aan mij de taak is om zaken te veranderen. Door na te denken wat goed voor me is en daarop te reageren vinden er veranderingen plaats die ik niet gedaan zou hebben als ik niet naar mijn lichaam zou luisteren, maar wel positief uitpakte voor mij.”
Björn ~ 29 jaar
Ik heb weer leren luisteren naar mezelf

“Ik was energieloos, uit evenwicht, en had last van verschillende  lichamelijke klachten. Samen met Shane ben ik de zoektocht aan gegaan naar de disbalans in mijn lichaam en hoe ik deze disbalans weer in evenwicht kon brengen. Shane had voor mij verschillende methodes, oefeningen en gericht lichaamswerk, hierdoor leerde ik te voelen, uit te spreken en andere gedragingen in te zetten. Ik voelde de verandering en kreeg steeds beter inzicht in wat ik nodig had en hoe ik dat in kon zetten om weer in balans te komen en me energiek te blijven voelen.”

José ~ 53 jaar

Ik zakte steeds meer in m‘n lijf

“Toen ik bij Shane kwam, zat ik enorm in m’n hoofd en in de paniekstand. Maar na iedere sessie zakte ik, mede dankzij de lichaamsgerichte oefeningen, een beetje dieper in mijn lijf. Iedere keer was anders; Shane keek precies naar wat ik op dat moment nodig had. Heel knap. Bovendien heb ik nog nooit een therapeut gehad bij wie ik het gevoel had dat hij of zij me echt zag. Bij Shane had ik dat wel, en daar ben ik haar enorm dankbaar voor.”
Charlotte ~ 29 jaar
Weer regie over mijn leven, heerlijk!

”Alles wat ik nodig heb is al aanwezig in mij. Ik hoef het alleen maar te voelen en ernaar te luisteren. Ik hoef de blokkades die ik ervaar niet op te heffen, die zijn er niet voor niets. Ik kan ze gebruiken als ik ze nodig heb. Die inzichten hebben mij heel veel rust gebracht en de regie over mijn leven terug gegeven. Ik kan weer simpelweg gelukkig zijn met de kleinste dingen.”

Marloes ~ 63 jaar

Verrast door de inzichten!

“Ik ben Shane ontzettend dankbaar. Zij heeft mij waardevolle ondersteuning geboden tijdens mijn groei- en bewustwordingsproces. Shane focust niet alleen op direct waarneembare problemen of symptomen, maar kijkt naar iemand als geheel. Ze biedt maatwerk, doet wat nodig is en durft zo nodig ook andere hulpverleners in te schakelen. Eerlijk, betrokken en toegewijd!”
Thijs ~ 37 jaar

Echt iets voor jou!

Als je jezelf eindelijk écht wilt leren kennen en begrijpen
Als jij het anders wilt doen dan je altijd deed, maar niet weet hoe

Als je het spannend vindt om in therapie te gaan en je bloot te moeten geven

Als jij jouw eigen tempo wilt kunnen bepalen

Als jij laagdrempelig kennis wilt maken met holistische en lichaamsgerichte psychologie

Als jij inzichten wilt opdoen én wilt ervaren hoe het kan op een andere manier

Als je niet de financiële middelen hebt om een volledig therapeutisch traject te betalen
Als jij klaar bent met trucjes en nu eens duurzaam resultaat wilt bereiken
Als jij zelf hulpverlener bent en meer wilt leren over holistische psychologie
”Had geen idee dat mijn lichaam zoveel connectie heeft met mijn mind. Ben bijzonder verrast door het effect van de laagdrempelige oefeningen en wat ik daarmee over mezelf heb geleerd. Fijn dat ik dit dagelijks kan toepassen.”
Kim ~ 37 jaar
“Wat een complete cursus! Handig via de computer of via de telefoon lessen volgen op het moment dat het mij uitkomt. Een soort zelfhulp boek, maar dan praktisch gemaakt. De combinatie van lezen, kijken, luisteren en doen zorgt ervoor dat het meer gaat leven. Ik heb er voor mezelf nieuwe inzichten door gekregen. Ook erg fijn dat er contact mogelijk is met Shane, zodat er nog meer verdieping kan komen. Een heel fijn alternatief voor face-to-face afspraken. Voordeel voor mij was dat het makkelijker in te plannen was en de kosten liggen ook lager. Echte aanrader dus!”
Kimberley ~ 31 jaar
€ 400,-
€ 200,-

Cursus “De taal van jouw lichaam”

  • Krijg inzicht in de schat aan informatie van jouw lichaamsgeheugen
  • Leer welke verhalen jouw bewegingsidioom vertelt
  • Link de mentale anatomie aan de lichamelijke anatomie
  • Ontdek de symboliek van jouw onderbewustzijn

Dit is de meest complete handleiding die je kunt krijgen. Je profiteert van mijn kennis en ervaring om weer lekker in je vel te gaan zitten en te leven in het kwadraat. 

Sneak preview

Natuurlijk snap ik dat je wilt weten waar je precies aan begint. En ook niet onbelangrijk: waar je voor betaalt! Daarom neem ik je mee in een korte rondleiding binnen de cursusomgeving. 

Oh, en dan nog even dit...

Zeer rijke cursus

4 hoofdmodules met in totaal 90 lessen aan theorie en oefeningen

Exclusieve community

Een besloten community met gelijkgestemden om te delen, inspireren en vragen te kunnen stellen

Werkboek

Een werkboek ter registratie van jouw persoonlijke ervaringen en verdieping

Levenslang toegang

Jij bepaalt wanneer, hoeveel en hoe snel. Daar hoort natuurlijk geen tijdslimiet bij, dus je krijgt onbeperkt toegang!

Gemakkelijk toegang

Super gemakkelijk toegang tot de cursus en de community. Je hoeft niks te downloaden. Je logt gewoon in via internet, et voilá

Ook via app

Om het nog makkelijker te maken; ook via de Huddle app krijg je toegang. Zo heb je de oefeningen altijd bij je.

Zet nu de eerste stap om weer lekker in je vel te komen!

Veelgestelde vragen

Hoezo is dit voordeliger dan een traject?

Een individuele sessie kost €85,- voor een uur. We hebben dan de tijd om één thema te bespreken en er een passende oefening bij te doen. In deze cursus krijg je een veelheid aan theorie en oefeningen, opgesplitst in 90 lessen. Je krijgt dus vele malen meer dan we in een traject voorbij zouden kunnen laten komen, voor een veel lager tarief. En je krijgt tijdelijk ook nog eens 50% korting op de originele prijs.

Is er een ‘niet goed, geld terug’ garantie?

Helaas heb ik deze optie uitgesloten. Ik heb namelijk heel veel tijd besteed aan deze cursus en wil voorkomen dat je even snel alles doorloopt en niet écht de waarde van de cursus tot je neemt (het is namelijk onmogelijk om binnen 2 of 4 weken te transformeren). Mocht je nou echt heel erg twijfelen, kan ik je een kijkje geven in de cursus- en community omgeving. Neem daarvoor even contact met me op. 


Kan deze cursus een traject vervangen?

Ja, dat is mogelijk. Ik kan dit natuurlijk niet met zekerheid zeggen voor iedereen, maar ik geef je in deze cursus zoveel waarde, dat je het helemaal kan vertalen naar jezelf en ermee vooruit kan. Het kan aanvullend prettig zijn om toch een keer een consult te plannen. Dit is optioneel en afhankelijk van wat jij wilt bereiken.

Kan ik ook vragen aan jou stellen?

Jazeker, in de exclusieve community kan je jouw vragen en ervaringen delen. Daar kan je de inzichten van medecursisten ontvangen én kan ik ook reageren. Bovendien is er ook de mogelijkheid om je vragen via de helpdesk in te sturen en dan krijg je antwoord van mij persoonlijk. 

Kan ik de content ook downloaden?

De cursus is enkel online toegankelijk, dat betekent via internet. Je kan het werkboek downloaden en printen, om voor jezelf een verdiepingsslag te maken. Verder is het niet mogelijk om de content te downloaden, om hergebruik door derden te voorkomen. Ik verzoek dan ook echt om de cursus enkel voor eigen gebruik in te zetten.

Mag ik de content als hulpverlener inzetten?

Natuurlijk leer je heel veel in deze cursus wat je kunt benutten in professionele omgeving. Het is ook zeer zeker bedoeld als bijscholing voor collega’s. Wel zal je al het geleerde in een eigen format mogen gieten om het goed in te zetten. De oefeningen zijn niet te downloaden en kan je dus enkel persoonlijk herhalen.

© Leef Kwadraat - Holistische psychologie | info@leefkwadraat.nl
arrow_drop_up arrow_drop_down