Pak de regie over jouw gezondheid met essentiële oliën

Ondersteun jouw gezondheid op een natuurlijke manier

Veilig

Jij bent natuur. Dus natuurlijke middelen zoals olie passen bij jouw lichaam en persoonlijke noden.

Effectief

Dit werkt écht! Ik vertel je mijn ervaringen met essentiële olie en leg uit waarom het werkt.

Betaalbaar

Gezondheidszorg is duur! Behalve als we het rechtstreeks uit de natuur kunnen halen...

Back to the basics...

Dit is alles waar natuurlijke gezondheid met essentiële oliën over gaat. Want jij bent natuur, je komt voort uit de natuur en je leeft dus ook het meest ultiem mét de natuur.

Door onze moderne wereld en industrialisatie zijn we een beetje verwijderd geraakt van onze basis. We zijn steeds meer de regie kwijtgeraakt en werden afhankelijk van het idee dat een ander weet wat het beste is voor ons. Maar dat is een illusie. Jij weet als enige en als beste wat jij nodig hebt! Jij weet wanneer jij je goed voelt, wanneer jij gezond bent.

En wat nou als jij ook zelf jouw gezondheid kunt ondersteunen? Met middelen die jij zelf in huis kunt halen. Zelf in kunt kiezen wat er per moment aansluit. Om vervolgens zelf de effecten ervan te mogen ervaren. Dat wil toch iedereen?!

I have an oil for that

Haha ja, het is echt zo! Sinds ik met oliën werk denk ik niet meer ‘zou daar een olie voor zijn?’, maar eerder ‘Welke olie kan ik nu gebruiken?’. Want tot op heden heb ik overal een olie-oplossing voor kunnen vinden. Fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel, energie, ik heb er een olie voor! Het geeft me zo’n heerlijk gevoel om deze middelen tot mijn beschikking te hebben en mezelf en mijn gezin ermee te ondersteunen. Ik heb de regie! Ik ben van niemand afhankelijk. En dat... gun ik jou ook!

“Ik heb gevoelige luchtwegen, wat regelmatig tot bijholte-ontstekingen kan leiden. Ik heb daar al heel veel aan geprobeerd te doen, zoals pijnstillers e.d., maar niks heeft meer gedaan dan symptoombestrijding. Nuchter als ik ben verwachte ik weinig van deze oliën, maar door goede resultaten in mijn omgeving heb ik het ook geprobeerd onder het motto: ‘Baat het niet, dan schaad het niet’. Tot mijn geluk heeft het me enorm geholpen en blijven mijn luchtwegen vrij! Ik heb voortaan een voorraadje klaar staan.”

Bas ~ 35 jaar

“Mijn interesse werd gewekt door de mooie ervaringen van anderen. Ben zo benieuwd wat de oliën mij en mijn dierbaren kunnen brengen. En dat op natuurlijke basis. Heb ondertussen de basis oliën in huis. Met diffuser. De mogelijkheden zijn reuze. Het is nu al een verrijking. Vandaar dat ik een uitbreiding heb besteld. Wauw, dat ik dit niet eerder heb geweten.”

Kim ~ 37 jaar

“Door Shane kwam ik voor het eerst in aanraking met essentiële oliën. Zij vertelde over de fantastische werking ervan, ook bij kinderen. Ik heb van haar een flesje lavendelolie gekocht voor mijn kleindochter die op dat moment erg veel last had van doorkomende kiezen. Ik was blij verrast door de werking van de olie. Mijn kleindochter had veel minder last en sliep weer goed. Geweldig!! Ik ben me daarna meer gaan verdiepen in de oliën, heb deelgenomen aan de workshop van Shane en de 10 basis-oliën met het boek Modern Essentials aangeschaft. Ik gebruik ze zelf nu heel veel in de diffuser of op mijn huid. Inmiddels heb ik er ook andere mensen mee kunnen helpen. Ik ben iedere keer opnieuw weer blij met het resultaat.”

Marloes ~ 63 jaar

Gratis

Master class ‘Natuurlijk gezond met essentiële olie’

Ik neem je mee in de introductie van essentiële oliën. Wat aan bod komt:


  • Wat zijn essentiële oliën?
  • Hoe gebruik je essentiële oliën?
  • De top 10 oliën en hun toepassingen
  • Hoe kom je aan de oliën?

“Ik gebruikte voor verschillende uitdagingen: allergische reactie op mijn tattoo en voor vermoeide ogen door computerwerk. Ik had niet verwacht dat de oliën zo duidelijk en snel merkbaar zouden werken. Ik ben blij verrast.“

Ruud ~ 34 jaar

“De essentiële oliën hebben mijn hele leefstijl veranderd. Ik kan nu veel bewuster bezig zijn met mijn gezondheid. Vooral vind ik het fijn dat ik eindelijk iets heb om mijn emotionele en hormonale balans te ondersteunen. En dat op een geheel veilige en natuurlijke wijze! Ik ben super enthousiast. Iedereen moet dit weten.”

Shane ~ 29 jaar

“Sinds een paar weken gebruik ik de family essentials kit van DoTERRA. Ik gebruik de olie dagelijks voor mijn immuunsysteem een boost te geven, tegen de hoofdpijn, voor ontspanning en voor mijn huid. Je kunt de oliën op verschillende manieren inzetten, wat het gebruik erg prettig maakt. De oliën zijn erg geconcentreerd waardoor je er niet veel van hoeft te gebruiken, ze gaan dus lekker lang mee! De oliën hebben voor mij een verschil gemaakt en mij geholpen klachten aan te pakken op een natuurlijke manier.”

Anne ~ 25 jaar

Ben jij klaar voor de kracht van de essentiële oliën?

Leef Kwadraat | Vragen vooraf? Neem contact op via info@leefkwadraat.nl
arrow_drop_up arrow_drop_down